Emine Türksoy

Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü tarafından toplantı salonunda "2015 Yılı İlk İl Grup Toplantısı" yapıldı.

İl Müdürü Hacı Dursun Yıldız başkanlığındaki toplantı, İl Müdür Yardımcı Vekili Zekeriyya Avcı ve şube müdürlerinin katılımıyla gerçekleşti. 

Müdürlük binasında düzenlenen toplantıda yaptığı konuşmada İl Müdürü Yıldız, "Geçtiğimiz 2014 yılı içerisinde yapılan projeler, tarımsal desteklemeler, hayvancılık desteklemeleri hakkında sonra da 2015 yılının plan, program, yapılacak çalışmaların ve önerilerin neler olması gerektiğini il müdürlüğü bazında tartışacağız.

2014 yılında neler yapıldı hangi güzel çalışmalara imza attık ise bu çalışmaları bu senede devam ettirerek 2014 yılında nerde hatalarımız vardı bunları yeni yılda nasıl asgariye indirebiliriz bunları bilerek hareket etmemiz gerekir.  2015 yılında neler yapabiliriz çiftçilerimize ve Bilecik tarımına nasıl daha fazla katkıda bulunabileceğimizi iyi planlamalıyız.

Çalışmalarımızda azami gayret göstererek hangi pozisyonda bulunursak bulunalım elimizden gelenin en iyisini yapmaya, aldığımız maaşı haketmeye çalışalım. İl Müdürlüğü ailesinin bireyleri olarak her zaman sorunun değil çözümün parçası olalım. Sonuçta elde edilen başarı da hepimizin başarısızlık da hepimizin.

Bildiğiniz üzere 2014 yılının son günlerinde yoğun kar yağışından dolayı seralarda çökmeler oldu. Seralar için nasıl bir proje ve uygulamalar üretebiliriz bunları düşünmemiz lazım. Hepimiz burada proje grubunun içerisindeyiz. Pazarlama konusunda çiftçilerimizi iştirak ederek girişimci olmalarına teşvik edelim. Ayrıca yapacağımız projelerin ilimize has, uygulanabilirliği ve sürdürülebilirliği olmasına özen gösterelim.

Toplantının hayırlara vesile olması temennisiyle 2015 yılının sağlık huzur içerisinde personelimize başarılar getirmesini çiftçilerimizin de ürünlerinin bol ve bereketli olmasını dilerim." dedi.

Toplantıda 2014 yılında İlçe ve Şube Müdürlüklerince yürütülen faaliyetler, sonuçları, karşılaşılan problemler ve 2015 yılında devam edecek çalışmalar ile gerçekleştirilmesi planlanan faaliyetler konusunda Şube Müdürleri tarafından bilgi verildi.

Toplantıda Koordinasyon ve Tarımsal Veriler Şube Müdürlüğünde görevli Ziraat Mühendisi Hilal Yıldız tarafından proje hakkında katılımcılara bilgi verildi.

Editör: TE Bilişim