1. Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu üyesi Evren Metal Fabrikası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çınar, 1. OSB Yönetim Kurulu üyeliğinden istifa etti.

Geçtiğimiz yıl Nisan ayında yapılan Genel Kurul toplantısında 1. Organize Sanayi Bölgesi, yeni Yönetim Kurulu üyelerini belirlemişti. Aradan 8 ay geçti ve Yönetim Kurulu’nda bir üye düşürme ve bir de istifa süreci yaşandı.

İşlerinin yoğunluğu nedeni ile Yönetim Kurulu’na istifa dilekçesini gönderdiği öğrenilen Ahmet Çınar, Genel Kurul’da 23 oy alarak en fazla oy alan Yönetim Kurulu üyesi olmuştu.

Geçtiğimiz aylarda Kartal Mermer'in sahibi Alirıza Kadız’ın, 3 toplantı üst üste gelmediği gerekçesi ile Yönetim Kurulu üyeliği düşürülmüş ve yerine yedek üye olarak bulunan Hartaş Harmandallar Mermer Yönetim Kurulu üyesi Zafer Harmandallar Yönetim Kurulu üyesi olmuştu.

Şimdide Ahmet Çınar’dan gelen istifa ile 8 ay önce yapılan Genel Kurul sonrası kısa zamanda üyelik düşürülme ve istifa gibi süreçler yaşanması “1. OSB yönetiminde bazı sıkıntılar mı var?” sorusunu gündeme getirdi.

Geçtiğimiz yıl Nisan ayında gerçekleşen Genel Kurul’da 1. OSB Yönetim Kurulu şu üyelerden oluşmuştu:

Ahmet Çınar (23), Yusuf Subaşı (21), Mehmet Bildiler (21), Alirıza Kadız (17) ve Pınar Arslan (16) .
Editör: TE Bilişim