1.Organize Sanayi Bölgesi 13. Olağan Genel Kurulu dün 1. OSB’deki Subaşı Restaurant’ta gerçekleşti.


Mevcut Başkan Mehmet Arslan’ın bulunduğu yönetimde tek çarşaf liste ile gerçekleşen Genel Kurul seçiminde Mehmet Arslan 30, Ahmet Çınar 30, Yusuf Subaşı 26, Ali Rıza Kadız 25 ve Ali Onay da 23 oy alarak yeni Yönetim Kurulu’nda görev yapmaya hak kazandı.

Denetleme Kurulu’na ise Yalçın Ercüment 27, Karnik Osayan 24 oy alarak seçildiler. Yeni seçilen Yönetim Kurulu üyeleri önümüzdeki günlerde yapacakları toplantı ile 1. OSB Başkanı’nı ve yardımcısını seçecek.



Kemal Ergal’ın Divan Başkanlığını yaptığı Genel Kurul’da Ankara’dan Bakanlık Temsilcileri Turgut Bıyıklı ve Hasan Hüseyin İl Demir de katıldı.

Yoklama ve açılışın ardından Genel Kurul’un yapılması için sağlanan çoğunluğun ardından divan üye seçimi  ve bu kişilere imza yetkisi verilmesi oylandı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın söylenmesinin ardından Yönetim Kurulu raporları okundu ve görüşülerek oylandı. Yeminli Mali Müşavir Münür Şahin’in tuttuğu denetim raporunun okunması ve oylanmasının ardından bilanço ve gelir gider tabloları okundu, incelenerek kabul edildi.



Ardından Yönetim Kurulu üyeleri ile Denetim Kurulu üyelerinin ibrası yapıldıktan sonra gelecek yıl tahmini bütçe ve çalışma programları görüşüldü ve karara bağlandı.

Yönetim aidatlarının hizmet ve karşılıklarının parsel büyüklüğüne göre belirlenmesi, elektrik, su, doğalgaz satış ve iş makinalarının hizmet birim fiyatlarının tahsilatının gecikmelerinde uygulanacak cazaların görüşüldüğü ve karara bağlandığı Genel Kurul’da öğrencilere yönelik burs ve yardım önergesi görüşüldü. Görüşme ile artık sadece 1. OSB’de çalışan kişilerin çocuklarına burs verilmesi kararı alındı.



Bölge Müdürü olarak yıllardır Teknik ve İdari İşler Koordinatörlüğü görevini yürüten Mustafa Ünal’ın Bölge Müdürü olarak atanmasının ardından çevre yönetim ve atık su yönetim sisteminin görüşülerek karara bağlanması ile Yönetim Kurulu, Denetim Kurulu asil ve yedek üye seçimine gidildi.

Tek çarşaf liste ile gidilen seçimde mevcut yönetimin listesi aldıkları oylar ile ilk beşi oluşturdu
.  







Editör: TE Bilişim