Geçtiğimiz günlerde Osmaneli İlçesi’nde yapılan uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınarak Mahkemeye çıkartılan içlerinde 1 avukatında bulunduğu 8 şahıstan 6’sı tutuklandı.

Geçtiğimiz günlerde uyuşturucu operasyonu kapsamında gözaltına alınan ve aralarında 1 avukatında bulunduğu 8 kişi sorgularının ardından Osmaneli İlçe Adliyesi’ne çıkartılmıştı.

Yapılan operasyonda satışa hazır 25 fişek halinde 32,66 gram metamfetamin, 9,64 gram esrar, 4,80 gram sentetik kannobinoid (bonzai), 1 adet extacy, 1 adet lyrica sentetik ecza, 1 adet tabanca, 49 adet tabanca fişeği, 17 adet uyuşturucu madde tüketiminde kullanılan bong düzeneği, 3 adet alüminyum rulo, 1 adet pürmüz ele geçirilmişti.
Olayla ilgili Bilecik Barosuna kayıtlı Avukat K.E. ile T.D. H.Ö. E.U. Y.H., F.H., Ö.B. ve N.K. gözaltına alınmış ve 8 şahıs hakkında “Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde İmal ve Ticareti” suçundan yasal işlem başlatılmıştı.

Şüpheli şahıslar, sorularının ardından Osmaneli İlçe Adliyesi’ne sevk edilmişlerdi.

Mahkemeye çıkartılan 8 şahıstan; avukat K.E ile T.D,H.Ö,Y.H,Ö.B,E.U tutuklanırken, F.H ve N.K ise Adli Kontrol Şartı ile serbest bırakıldı.

Editör: TE Bilişim