19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı, Bozüyük Belediyesi tarafından araç konvoyu oluşturularak coşku ile kutlanırken pandemi bayram coşkusuna engel olamadı.


Bayraklarla süslenen çeşitli büyüklüklerdeki belediye araçları belediye garajından toplu halde şehir merkezine hareket ederek ilçedeki ana güzergâhları dolaştı. Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu ve Başkan Yardımcıları, araçlar üzerinden Bozüyük halkını selamlayarak bayramlarını kutladı.

Milli marşlar eşliğinde yapılan araç konvoyu renkli görüntülere sahne olurken bayram coşkusu doyasıya yaşandı. Saat 19.19’da ise belediyenin sesli anons sisteminden İstiklal Marşı yayını yapıldığı sırada kanal boyuna ulaşan araç konvoyu burada kısa bir mola verdi.Sevgi gösterileri ile karşılanan Başkan Bakkalcıoğlu İstiklal Marşı vatandaşlar ile birlikte söyledi.
Araç konvoyu öncesinde 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutlayan Başkan Bakkalcıoğlu; “Sevgili hemşerilerim; bayramımız bayram gibi değil. İnşallah önümüzdeki yıllarda çok daha güzel 19 Mayıslar kutlarız. Biz konserlerle coşkulu bir şekilde bayram kutlamak istedik ama salgın izin vermedi. Kararlar izin vermedi. O nedenle kısıtlı bir şekilde kutluyoruz. Ama istedik ki madem hemşerilerimizle iç içe kutlayamıyoruz, belediye resmi araçlarından oluşmuş bir konvoy yaptık. O konvoyla önümüzdeki birkaç saat içinde Bozüyük’te ulaşabildiğimiz kadar hemşerilerimize merhaba demeye çalışacağız” dedi.

Editör: TE Bilişim