Bayırköy Belediye Başkanı Mustafa Yaman, 18 uygulamasını sorunsuz şekilde bitirerek vatandaşlara ait olan 250 parsel tapuyu teslim aldı.

Uzun süredir Bayırköy Belediye Başkanı Mustafa Yaman ve paydaşları tarafından üzerinde çalışılan ve sorunsuz bir şekilde bitirilen parselasyon (18 uygulaması) işlemleri bitirildi. 250 parseli içeren tapular Başkan Yaman tarafından teslim alındı.

Başkan Yaman, tapu alım sırasında yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

Beldemizde bir süredir çalışmalarına devam ettiğimiz parselasyon plan uygulaması halkımızın diliyle 18 uygulamasının işlemlerini bitirerek Tapu Müdürümüz ve Kadostra Müdürümüzün elinden 250 parseli içeren vatandaşlarımıza ait olan tapularımızı teslim aldık.

Beldemizin gelişmesinde, konut yapımında nefes almamızı sağlayacak bu projemize katkı sağlayan başta Bayırköy Belediye Meclis üyelerimize, gece gündüz emek veren Belediye çalışanlarımıza, bu projemizi en yakından takip edip gerçekleşmesinde büyük rol oynayan Fen İşleri Sorumlumuz sayın Ufuk Duyarbey ve Harita Mühendisi Gönül Karoğlu hanımefendiye, kadastro aşamasında desteklerini esirgemeyen kıymetli Müdürümüz Sadık Yıldırım beyefendiye ve tüm kadastro personelimize, tapu aşamasında desteklerini esirgemeyen kıymetli Tapu Müdürümüz Mehmet Temel beye, Müdür Yardımcısı Enbiya Akgün beye, Tapu Sicil Memuru Hatice hanımefendiye, fikirleriyle bizlere yardımcı olan Bilecik Çevre Şehircilik İl Müdürü Mustafa Budak beye beldem adına teşekkürlerimi sunuyorum. Birlikte çalıştık, birlikte başardık.”

Editör: TE Bilişim