Bilecik Belediyesi  Karla Mücadele ve Koordinasyon Masası bünyesindeki ekipler, dün geceden itibaren başlayan kar yağışını temizleme çalışmaları kapsamında şehrimizin dört bir köşesinde faaliyet göstermeye devam ediyor.

Bilecik Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, Park ve Bahçeler Müdürlüğü, Temizlik İşleri Müdürlüğü, Zabıta Müdürlüğü ve Ak Masa bünyesinde kurulan Karla Mücadele ve Koordinasyon Masası,   gece boyunca devam eden kar yağışı nedeniyle gerçekleştirdikleri çalışmalar kapsamında bütün ana ve ara arterleri ulaşıma açtı.

Sabah erken saatlerinden itibaren çalışmalarını kesintisiz olarak sürdüren ekipler, ayrıca vatandaşlarımızın karla ilgili taleplerini de en kısa zamanda yerine getiriyor.

4 Kamyon, 4 kepçe, 2 traktör, 1 greyder, 2 kar küreme aracı ile çalışmalarını sürdüren ekipler, şehir içindeki yaya kaldırım ve sokakları da temizliyor.

AK MASA VE ZABITA MÜDÜRLÜĞÜ TALEP VE ŞİKAYETLERİ ANINDA ALIYOR
Şehir merkezindeki ana arterler başta olmak üzere işlek cadde ve sokaklarda gerekli temizlik çalışmalarını yapan ekipler, Devlet Hastanesi, M Tipi Kapalı Ceza Evi, Polis Meslek Yüksek Okulu gibi ulaşımın zor olduğu alanlara müdahale ederek vatandaşlarımızın ulaşımdaki ihtiyacını gideriyor.

24 saat kesintisiz hizmet ile vatandaşlarımızın karla ilgili şikayetlerini de alan ekiplerin çalışmaları ile şehir içindeki bütün dolmuş hatları da sorunsuz bir şekilde işlev görüyor.
Vatandaşlarımız; herhangi talep ve şikayetlerini; 153 numaralı Zabıta Müdürlüğü Hattı ile 0228 212 11 68 ve 444 88 58 Numaralı Whatshap İhbar Hattı'na bildirebilirler. 


Editör: TE Bilişim