Danışman öğretmenleri eşliğinde öğrencilerin hazırladığı fuara; Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Tahsin Yazır, Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah Ay, daire müdürleri, veliler ve öğrenciler katıldı. 

Fuarın açılış konuşmasını yapan Okul Müdürü Sami Aygün, "Hepimizin bildiği üzere bilim fuarları merak eden, araştırmacı, bilinçli bireylerin yetişmesine katkı sağlayan  öğrenme şekillerinden birisidir. Bugün gerçekleştireceğimiz bilim fuarının da genç beyinlerin bilimin önemini anlayıp günlük hayattaki teorik bilgilerini pratiğe dökmeyi sağlaması için ön ayak olmasını diliyoruz."dedi.

 Bilim fuarında stantlarda yer alan eserler inceleyen Müdür Yardımcısı Yazır ve beraberindekiler çalışmalar hakkında geleceğin bilim insanlarından bilgi aldı. Matematik, fen, sosyal bilimler, İngilizce, bilişim ve teknolojik tasarım konularında birbirinden yaratıcı projelerin yer aldığı fuara ilgi büyük oldu.

Lise öğrencilerinin danışman öğretmenleri ile beraber ortaya çıkardıkları projeler katılımcılardan tam not alırken özellikle öğrencilerin bilimin gelişmesi adına harcadığı zaman ve ortaya çıkardıkları eserler  takdirle karşılandı.

Program, emeği geçen ve katkı sağlayanlara  plaket takdimi ile sona erdi.

Editör: TE Bilişim