1.Amatör Lig 22.hafta müsabakasında Bilecikspor ile 1308 Osmaneli Belediyespor karşı karşıya geldi.60 puan ile lider konumunda olan 1308 Osmaneli Belediyespor Bilecikspor deplasmanında aldığı 2-0’lık galibiyet sonucunda puanını 63’e çıkartarak şampiyonluğu garantilemiş oldu.

Maç öncesi Bilecikspor camiası tarafından son zamanlarda kulüpler ve taraftarlar arasında yaşanan gerginliğe dikkat çekmek amacıyla yapılan ‘Onur Yürüyüşü’ Şehitler Parkı’ndan başlayarak maçın oynanacağı Şeyh Edebali Stadı’na kadar devam etti.

İlk yarıya hızlı başlayan her iki takım taraftarlara coşkulu anlar yaşatırken, maçın 40’ıncı dakikasında Cüneyt Rahmet’in attığı gol ile 1308 Osmaneli Belediyespor Bilecikspor karşısında üstünlük sağlamış oldu.

İlk yarıda başka gol sevinci yaşanmazken, ikinci yarının 60’ıncı dakikada Bilecikspor kalesine bir gol daha atan Cüneyt Rahmet 1308 Osmaneli Belediyespor’u Bilecikspor karşısında 2-0 öne geçirdi. Maçın ilerleyen dakikalarında başka gol sevinci yaşanmazken, 1308 Osmaneli Belediyespor puanını 63’e çıkartmış oldu.

Editör: TE Bilişim