Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin’in  31 Mart seçimleri için yeniden aday gösterilmemesine Osmaneli halkı tarafından tepki gösterilmesinin ardından ,  1308 Osmaneli Belediyespor takımının, önümüzdeki maçlara çıkmayacağı iddia edildi.

Osmaneli kamuoyunda konuşulan iddialara göre; 1308 Osmaneli Belediyespor takım oyuncuları, AK Parti’nin yeniden aday göstermediği mevcut Belediye Başkanı Münür Şahin’in arkasında olduklarını göstermek amacıyla, bundan sonraki maçlara çıkmayacaklarını belirttiler. Çoğunluğu Osmanelili olan takım oyuncuları,  spora ve sporcuya verdiği desteklerin yanında 1308 Osmaneli Belediyespor’un şampiyonlukları ve bugünkü başarılı konuma gelmesinde büyük emeği olan Başkan Şahin’in yeniden Başkan olması gerketiğini belirterek, duruma tepki gösterdiler. Takım oyuncularının bu tavrı sonrası ise Başkan Şahin duruma  müdahil oldu ve oyunculardan sağduyulu davranmalarını istedi.

Bu iddiaların ardından, 1308 Osmaneli Belediyespor takım oyuncularının hafta sonu Bayırköyspor ile oynanacak   maça çıkıp çıkmayacakları ise merak konusu oldu.

Editör: TE Bilişim