1299 Bilecik Kulübü’nün yeni yönetim kurulu Bilecik Şelale Park Cafe’de yapılan toplantıyla basına tanıtıldı.

Geçtiğimiz sene kurulan 1299 Bilecik Kulübü’nün mevcut yönetim kurulunun istifa etmesinin ardından, takıma yeni yönetim sahip çıktı. Topçu Ev Yemekleri ve Topçu Taşımacılık’ın sahibi Ahmet Topçu’nun başkanlığında bir araya gelen yönetim;  yeni kadro ve oyuncularla sahaya güçlü bir şekilde çıkmayı amaçlıyor.

Eski takımdan sadece birkaç oyuncunun kaldığını ve büyük ölçüde bir yenilenme yaşadıklarını belirten Topçu; başarılı bir takım oluşturmanın yanında,  yeni yönetim ile beraber en büyük amaçlarının sahalarda yaşanan şiddet olaylarının önüne geçmek olduğunun altını çizdi. “Şiddete şiddetle karşıyız” sloganıyla yola çıktıklarını belirten Topçu, “ 1299 Bilecik Kulübü yöneticileri olarak bu sloganın arkasında ısrarla duracağız. İnşallah arkamıza seyirci desteğini de alırsak elimizden geldiği kadar şiddetinde önüne geçmeye çalışacağız.” dedi.

Son olarak Bilecik halkının desteğini beklediklerini belirten Topçu, “Bilecik halkının 1299 Bilecik Kulübü’ne destek vereceğine inancımız sonsuz. Ayrıca yeni yönetimde yer alan Şelale Park İşletmecisi Sebahattin Ateş’e de bu kahvaltı organizasyonunda bizlere sponsor olduğu için teşekkür ediyorum. Yeni yönetimimizin hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. 1. Amatör müsabakalarının centilmence geçmesini temenni ediyor,  bütün kulüplere başarılar diliyorum. Burada görev alacak hakem camiasına da başarılar diliyorum.” İfadelerine yer verdi.

Eski hocaları İsmail Kamalı ile yoluna devam edecek olan takım, Cumartesi günü saat 16.00’da Osmaneli Belediyespor ile karşı karşıya gelecek.

1299 Bilecik Kulübü’nün yeni yönetimi ise şu isimlerden oluştu:

(ASIL)

Başkan: Ahmet Topçu

Başkan Yardımcısı: Ahmet Çolak

Sayman: Ali Cılalı

Sekreter: Ercan Parlak

Üye: Mustafa Şimşek

(YEDEK)

Mustafa Yaşar

Sebahattin Ateş

Bahattin Bozkaya

İsmail Kamalı

Kadir Tüysüz

Editör: TE Bilişim