İlimizin nezih kafelerinden Şubat Kafe yenilenen yüzü ve çok özel kahvaltı hizmetiyle yeni sezona bomba gibi giriyor. Tam 111 çeşit yiyecek bulunan açık büfe kahvaltısıyla Bilecik’te bir ilk olan Şubat Kafe, uygun fiyatlarıyla kahvaltıların vazgeçilmez adresi olacağa benziyor.

İlimizin tanıdık işadamlarından Mehmet Turgut’un ortağı olduğu Şubat Kafe, hummalı bir çalışma sonrası Hamam Sokak’ta buluna yerini baştan aşağı yeniledi. Kafenin ikinci katına yapılan balkon bölümü mekana ferah ve modern bir görünüm kazandırırken, özenle hazırlanan kahvaltısı ise sektörde fark yaratacağa benziyor.

Çeşit çeşit kahvaltılıklar, peynirler, zeytinler, reçeller, kızartmalar, mezeler, kuru yemişler, hamur işleri ve meyvelerle tam 111 çeşit yiyeceği müşterilerine sunan Şubat Kafe’de kahvaltı servisi sabah saat 7.30’dan öğlen 14.00’e kadar devam ediyor.

Görenlerin “Bir kuş sütü eksik” dediği kahvaltısının yanı sıra fiyatlarıyla da iddialı olan kafe, “halka hizmet” anlayışıyla açık büfe kahvaltısını 12.5 liradan veriyor. Öğrencileri de düşünen işletmede, tüm öğrenciler için kahvaltı fiyatı 10 lira. Lezzet kadar temizliğe de önem veren Şubat Kafe, temiz ve nezih ortamına tüm Bileciklileri bekliyor.





Editör: TE Bilişim