Bilecik 1.Organize Sanayi Bölgesi yönetimi tarafından her Ramazan ayında gelenek haline getirilen iftar yemeklerinde biri daha önceki akşam gerçekleştirildi. Pamukçuoğlu Kültür Merkezi’nde verilen iftar yemeğine her kesimden yurttaşlar katılırken, ilginin büyük olduğu görüldü.



Ramazan ayı nedeniyle çeşitli kurum ve kuruluşlarca iftar yemekleri verilmeye devam ediliyor. Nitekim yoğunluk nedeniyle bazı kurumların iftar yemeklerinin çakıştığı, Serbest Muhasebeci, Mali Müşavirler Odası’nın iftar yemeği verildiği akşam, Çamlıca öğrenci yurdu’nun, 1.Organize Sanayi Bölgesinin iftar yemeği verdiği akşamda Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı’nın basın mensupları için iftar yemeği verdiği gözlendi.


Bilecik 1.Organize Sanayi Bölgesi yönetiminin verdiği iftar yemeğine Vali yardımcılarından Hasan Kayhan ve Ekrem Ballı, Milletvekili Bahattin Şeker, Bilecik Üniversitesi Rektörü Prof.Dr.Azmi Özcan ve Rektör yardımcısı Harun Tunçel,Belediye başkan yardımcısı Abdullah Tetik ,9.Jandarma Alay Komutanı Jandarma Albay Mehmet Tetalbay ,Daire müdürleri ,sivil toplum kuruluşları ile her meslek grubundan yurttaşların,bir kısmının da eşleri ile birlikte katıldıkları gözlendi.Yemek sonrasında kısa bir konuşma yapan 1.Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkan Vekili Yusuf Subaşı,katılımcılara teşekkür etti.

Editör: TE Bilişim