Bilecik Halk Eğitim Müdürü Seyfettin Yıldız, beraberindeki heyetle Bayırköy Belediye Başkanı Mustafa Yaman’ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette beldede faaliyetine devam eden kurslar hakkında bilgi paylaşımı yapılarak yöresel oyun kursu açılması kararı alındı.  Ziyaret hakkında sosyal medya hesabından değerlendirme paylaşan Başkan Yaman şu ifadelere yer verdi;

“Bugün belediyemize gelerek bizleri ziyaret eden Bilecik Halk Eğitim Müdürümüz sayın Seyfettin Yıldız beyefendiyle beldemizde devam eden Sağlıklı yaşam ve Biçki dikiş kurslarına ilaveten Okul öğrencilerimiz ve yetişkin kardeşlerimiz için yöresel oyunları öğrenecekleri kursu da açma kararını aldık. Bu kursların beldemizde açılmasına destek veren Başta Bilecik Halk Eğitim Müdürümüz Sayın Seyfettin Yıldız beye, Halk Eğitim hocalarımıza, Bayırköy Okul Müdürümüz Sayın Şentürk Gürbulak beyefendi ye teşekkürlerimi sunuyorum. Yöresel oyunlar kursumuza katılacak yetişkin kardeşlerimizin belediyemize gelerek form doldurmaları yeterli olacaktır. Okul öğrencilerimiz ile ilgili kursla ilgili de kurs bilgileri okulumuzdan verilecektir.”

Editör: TE Bilişim