Küçük Sanayi Sitesi Yönetim Kurulu almış oldukları ortak karar ile sanayi esnaflarından Nurkan Kahraman’ı 12 Ocak’ta gerçekleşecek olan Madeni İşler Odası Başkanlığına aday gösterdi.

Küçük Sanayi Sitesi’nde basın mensupları ile biraraya gelen Küçük Sanayi Sitesi Yönetim Kurulu Üyeleri adına açıklamada bulunan Başkan Ali Özdemir, “daha iyi çalışmalara imza atmak adına ilgili makamlarda elimizin güçlenmesi için 180 üyesi Küçük Sanayi Sitesi esnafımızdan oluşan Madeni İşler Odası seçimlerini tek adayla götürmek istedik” ifadelerine yer verdi.

Başkan Özdemir, bu noktada Küçük Sanayi esnafı Yönetim Kurulu olarak ortak karar neticesinde sanayi esnaflarından Nurkan Kahraman’ı Madeni İşler Odası seçimlerine aday gösterdiklerini söyledi.

“AYRIŞMADAN ÇOĞALACAĞIZ”

12 Ocak’ta gerçekleşecek olan Madeni İşler Odası seçimlerinde aday çıkan Nurkan Kahraman ise şöyle konuştu:

“Esnaf arkadaşlarımız arasında birlik beraberliği sağlamak, esnaf arkadaşlarımıza daha iyi hizmet sunmak adına Madeni İşler Odası Başkanlığına aday oldum.

Amacım esnafımızın sesi olmak. Örneğin çantacı sorununu çözmek istiyorum. İlgili resmi kurumlarda elektrikçi esnaflarımızdan istenilen mesleki yeterlilik belgesini sıhhi tesisatçılardan da istenmesini sağlamaya çalışacağım.Yeterlilik belgesi olmadan çalışan tesisatçıların kamu malına zarar verdikleri ortadadır. Esnaf arkadaşlarımızın Esnaf Kefalet Birliği’nden daha fazla faydalanması için birlikle koordineli çalışacağım.

Ben değil biz olacağız, ayrışmadan çoğalacağız, esnafımızın tarafıma tebliğ edeceği görevin sorumluluğunu biliyorum ve bu sorumlulukla hareket edeceğime söz veriyorum.

2022 yılının tüm esnaf arkadaşlarıma sağlık, mutluluk ve başarı getirmesini diliyorum. Bol bereketli bir yıl olması dileğiyle selam ve saygılarımı sunuyorum. Katılımınızdan dolayı siz basın mensuplarına, sanayi sitesi yönetimine, birlikte yürüyeceğim yol arkadaşlarıma ayrı ayrı teşekkür ediyorum.”

Editör: TE Bilişim