CHP'nin 24 Haziran Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce'nin de katıldığı Bozüyük programında konuşan CHP Bozüyük Belediye Başkanı adayı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu, haftalardır seçim çalışmalarına devam ettiklerini belirterek, şuana kadar çok sayıda Bozüyüklüye ulaştıklarını ve önümüzde kalan günlerde de herkese ulaşarak vatandaşları   dinleyeceklerini ve hayata geçirecekleri projeleri anlatmaya devam edeceklerini söyledi.

      Bakkalcıoğlu, “5 yıl sonra Bozüyük'te ana cad-denin ortasından Boztram geçecek. Yüzlerce dönüm alanda bir yaşam parkımız olacak. Akciğerimiz olacak bir park olacak. Kreşlerden gençlik merkezlerine kadar tüm insanlarımıza doku-nacak projelerimiz olacak. Kentsel dönüşüm projeleri artık bu dönemdeki gibi dönüşmeden kalmayacak dönüşecek. Otopark sorununu da çözeceğiz. Tüm projelerimizi anlattık, anlatmaya da devam edeceğiz” dedi.

      Bakkalcıoğlu, konuşmasının devamında AK Partili Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı'yı, 4 Eylül Parkı, Cumhuriyet Meydanı başta olmak üzere bazı projelerini “Halkımızın parasını asla çarçur etmeyeceğiz. Belediyeler ticarethane değildir” diyerek eleştirdi.

İNCE: “Atatürk'ün partisini hangi haddini bilmez terörizmle yan yana koyabilir?”

      Ardından konuşan CHP 2018'de yapılan genel seçimlerde Cumhurbaşkanı adayı olan Yalova eski Milletvekili Muharrem İnce de, CHP ile PKK'nın yan yana getirilmesini eleştirdi. İnce, “Meydanlara çıkıyorsun senden yana olmayana, senin gibi düşünmeyene PKK'lı diyorsun, terörist diyorsun. Ne işimiz olur ya! Habur'da terörist karşılama törenlerini ben mi düzenledim? Sen mi düzenledin? Habur'da çadır mahkemesini devletin kaymakamını, emniyet müdürünü, savcısını, hakimini teröristlerin ayağına ben mi getirdim sen mi? Valilere operasyon yapmayın işler iyi gidiyor, teröristlere dokunmayın diye talimatı veren siz değil misiniz? Hey Süleyman Soylu polis kamerası burada ona doğru konuşayım da iyi dinle beni iyi dinle. Kimsiniz siz? Diyarbakır'da hep birlikte bağırmadınız mı? Yan yana gelmediniz mi? Onlara operasyon yapmayın talimatını valilere veren siz değil misiniz? Atatürk'ün partisini hangi haddini bilmez terörizmle yan yana koyabilir?” diye konuştu. Daha sonra Muharrem İnce ve beraberindekiler İsmet İnönü Caddesi üzerinde yürüyüş yaparak, halkı selamladı.

Editör: TE Bilişim