Bayırköy Belediyesi’nin düzenlemiş olduğu geleneksel Bahar ve Gençlik Şöleni’nde sanatçı Öykü Gürman şarkılarıyla izleyicileri mest ederken, Behzat ve Süheyl Uygur kardeşler ortalığı gülmekten kırdı geçirdi.

Bayırköy Belediyesi’nin geleneksel hale getirdiği Bahar ve Gençlik Şöleni’nin 5’inci Başkan Mustafa Yaman’ın büyük özverisi ile çeşitli etkinliklerle gerçekleşti. Bakırköy Beldesi Atatürk Meydanı’nda başlayan kutlamalar Mehter Takımı’nın muhteşem gösterisi ile başladı. Ardından Halk oyunlarının sergilendiği şenlikte katılımcılara şifalı pilav ikramı yapıldı.

Akşam saatlerinde devam eden kutlamalar yüzme havuzunda devam ederken Behzat ve Süheyl kardeşler ortalığı gülmekten kırdı geçirdi. İlerleyen saatlerde sahne alan sanatçı Öykü Gürman ise şarkıları ve muhteşem sahne performansı ile katılımcılara unutulmaz bir gece yaşattı.

Başkan Yaman’dan tiyatro müjdesi

Yaklaşık 4 bin kişinin katılım sağladığı şenlikte konuşan Mustafa Yaman, bu tür etkinliklerin sürekli halde devam edeceğini müjdeledi.Belediye Başkanlığında 3’üncü dönemi olduğunu vurgulayan Başkan Mustafa Yaman, kültürel etkinliklerin yanı sıra Bayırköyspor’un büyük başarılara imza attığını da aktardı. Tiyatronun müjdesini de veren Başkan Yaman, yakın zaman içerisinde Bayırköy’de tiyatro sahneleneceğini aktardı.

Bayırköyspor gönüllere taht kurdu

Diğer yandan Bayırköyspor’un yönetici ve oyuncularına sezon içerisinde gösterdikleri üstün başarıdan dolayı Başkan Yaman tarafından plaket takdim edilirken, Bayırköyspor taraftarlarının sık sık sporculara ve Başkan Yaman’a destek sloganları attıkları gözlendi.

Editör: TE Bilişim